top of page

Profile

Join date: Sep 14, 2022

About

Δεν τους νοιάζει αν δεν ταξιδέψουν, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι ομάδα που παίρνει περισσότερο κόσμο». Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει εξελιχθεί τελευταία χρόνια. Φέρνουν αρκετούς ξένους και υπάρχουν επίσης πολλοί Ρώσοι επενδυτές που βοηθούν τις ομάδες τους να μεγαλώσουν. Το πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, αν και απέχει ακόμα έτη φωτός από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Με κάλεσαν και ήρθα…». Αρχικά είπε: «Η Ομόνοια είναι ιστορική ομάδα και το μεγαλύτερο όνομα στην Κύπρο. Είναι αλήθεια ότι ο Απόλλων και ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια τα πάνε καλύτερα, αλλά όπως δείχνει η ιστορία, είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς. Λένε είναι η ομάδα του Λαού (γελώντας). Είναι μεγάλη ομάδα, με αρκετή πίεση για να κατακτήσει πράγματα και να ανταγωνιστεί στην Ευρώπη. Παρόλο που είναι ανταγωνιστική ομάδα, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ισπανικές». Για το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας: «Είναι μια καλά αμυντικά δουλεμένη ομάδα.

Kousoulos R. Bezus Μ 2/1 A. Kakoullis 3 T. Matavž Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ομόνοια Προγνωστικά Ομάδα Goal/Goal 1. 5+ 2. 5+ Τελ. 5 2η 0% 4η 100% 33. 3% Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η νίκη της Σοσιεδάδ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της δίνει μεγάλη ώθηση και κόντρα σε μία ομάδα υποδεέστερη ποιοτικά έχει το προβάδισμα. Περιμένουμε μία εύκολη και ευρεία νίκη για την Σοσιεδάδ. Αγώνας 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.

Δύσκολη να την αντιμετωπίσεις. “Κλειδώνεται” πίσω. Πάνε σε προσωπικές μονομαχίες, είναι δυνατοί, με φυσικές δυνάμεις, δεν είναι εύκολο να τους παίξεις». Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Ο Μπρούνο, αν και είναι ασταθής στο ένας εναντίον ενός, είναι πολύ καλός στους κενούς χώρους. Στα αριστερά είναι ο Λέτσγιακς, που ανεβαίνει με αρκετή δύναμη. Η Ομόνοια δίνει περισσότερο έμφαση στο πρωτάθλημα». Για τους οπαδούς της Ομόνοιας: «Είναι ομάδα που παίρνει κόσμο. Είναι τρελοί, αρκετά ζεστοί, είναι περίπλοκό όμως. Τώρα είναι πολύ θυμωμένοι.

O Kαταλά έκανε την Ομόνοια φύλλο και φτερό στους ΙσπανούςΣτην ισπανική ιστοσελίδα «noticiasdegipuzkoa» παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίδ Καταλά, μέσω των οποίων «σκιαγράφησε» την Ομόνοια ενόψει της αυριανής (19:45) αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ των πρασίνων, τους παίκτες που ξεχωρίζουν αλλά και για τους Ομονοιάτες, ενώ έχρισε ως μεγάλο φαβορί την ισπανική ομάδα. Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά: Για τον Απόλλωνα: «Είμαι στην ομάδα μόνο για ένα μήνα. Ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε καλή σχέση με τους παίκτες.

Όμορφη κίνηση από Ρεάλ Σοσιεδάδ στα... ελληνικά! (pic)Με ένα μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά, η αυριανή αντίπαλος της Ομόνοιας, Ρεάλ Σοσιεδάδ, καλωσόρισε την ομάδα της Λευκωσίας στο «Ανοέτα». ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: Άντρια Χήρα Τι θα κάνει ο Λένον; Η τελευταία της Ομόνοιας στο «Ανοέτα» (vid-pics) Η παραδοχή κι ο προβληματισμός του Καταλά Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν έγραψε: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας».

Πρόγραμμα TV - Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - Fosonline Πέμπτη, 15/09/2022. 15:00 LIVE Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ομόνοια. Ποδόσφαιρο - UEFA Europa League. OTE Sport 8 HD. 19:45 LIVE Ντινάμο Κιέβου - ΑΕΚ

Συνήθως είναι πίσω και περιμένει τους αντιπάλους, χτυπώντας με αντεπιθέσεις. Παίζουν με πέντε στην άμυνα, και επιτίθενται σε δύο ζώνες. Περιμένουν, αφήνουν τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και μόλις κλέψουν την μπάλα φεύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση. Αυτό που πρέπει να φοβάται η Σοσιεδάδ είναι ότι η Ομόνοια παίζει σε… βάρος του αντιπάλου. Τον… προσκαλεί να παίξει, να νιώσει άνετα και εκμεταλλεύεται κάθε λάθος πάσα για να φύγει στην αντεπίθεση και να κάνει ζημιά. Έχουν γρήγορους παίκτες στην επίθεση και έχουν παίκτες που ανεβαίνουν ως δεύτερη ζώνη. Είναι σκληρή ομάδα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (15/09/22) 【LIVE STREAMING ▶️】Διαιτητής Κρίστο Τοχβέρ (Εσθονία) Γήπεδο Estadio Municipal de Anoeta (32. 100) Σχόλια: 5ος όμιλος. Στους «16» προκρίνεται η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, η δεύτερη παίζει νοκ άουτ ματς με τις τρίτες από το Τσάμπιονς Λιγκ και η τρίτη συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά γκολ, Καλύτερη επίθεση), 2) Συνολικά ματς (Διαφορά γκολ, Καλύτερη επίθεση, Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση), 3) Περισσότερες νίκες, 4) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) Βαθμοί ποινής. Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ομόνοια 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα Πιθανές Ενδεκάδες Ρεάλ Σοσιεδάδ Ομόνοια Απουσίες Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση Mikel Oyarzabal Ε 0/0 ☆☆☆☆☆ ★★★★★ 6 U. Sadiq 1/1 0 R. Le Normand Α 4/0 2 Barrenetxea 3/0 1 Martín Merquelanz Carlos Fernández Diego Rico 1/0 5 I.

Όλες οι Ειδήσεις | Protathlima.com - Cyprus Times Η διάσκεψη του Νιλ Λένον για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το PROTATHLIMA δίνει το παρόν του στην Ισπανία και σας μεταφέρει... 14.09.2022

[παρακολουθήστε ζωντανά**] Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ομόνοια Λευκωσίας μετάδοση 2022 15 Σεπτεμβρίου 2022

More actions
bottom of page