Profile

Join date: Sep 14, 2022

About

Jalkapallo | HJK:n kohtaava AS Roma katkaisi orastavan tappioputkensaHJK pelaa torstaina toisen ottelunsa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. 13. 9. 9:57AS Roma palasi voittokantaan ennen torstaina pelattavaa jalkapallon Eurooppa-liigan HJK-ottelua, kun Jose Mourinhon valmentama ryhmä kaatoi Serie A:ssa maanantaina Empolin 2–1. Argentiinalaistähti Paulo Dybala teki vierasottelussa Roman avausosuman, ja voittomaalista vastasi englantilaishyökkääjä Tammy Abraham. Keskikenttäpelaaja Lorenzo Pellegrini tuhri rangaistuspotkun.

– Tulos on tietenkin pettymys. VAR ei ollut meille suosiollinen. Juttu jatkuu kuvan jälkeenKoskela korosti, että vastassa oli hallitseva Espanjan cupin mestari ja La Ligan kärkijoukkue. – Olen todella ylpeä. Onnistuimme joukkueena todella hyvin. Kun pelaamme näin hyvää joukkuetta vastaan, niin se ei välttämättä näy tuloksessa. VAR ratkaisiAvausjakso oli päättymässä maalittomana, kun VAR-neuvosto lähestyi korvanapin kautta erotuomari Roi Reinshreiberia.

Toisella jaksolla VAR-kirous jatkui, koska Malik Abubakirin kavennus pyyhittiin pois äärimmäisen hennon paitsioaseman vuoksi. Klubin takaa-ajo tyrehtyi siihen. – Olihan se tietenkin outo tilanne, kun teimme maalin ja tuuletimme sitä. Sen jälkeen venailtiin vähän aikaa ja sitten viedään maali pois. Tavallaan se lannisti, Väänänen myönsi. Juttu jatkuu videon jälkeenKatso videolta HJK–Real Betis -ottelun kohokohdat. Eurooppa-liigan futis on nähtävissä VSportin kanavilla sekä Viaplayn palvelussa. Ei Töölössä mitään oikeusmurhaa nähty. Betis oli varmasti juuri niukan voiton verran parempi joukkue, mutta HJK-fanitkin saattoivat palata koteihinsa tyytyväisinä oman joukkueen pelirohkeuteen. – HJK halusi palloa, eikä se mennyt piiloon. Pelaajat uskalsivat voittaa ensimmäisen vastustajan, ja se onkin ainoa sauma pitää huolta pallosta.

Toivon, että saimme tästä paljon itseluottamusta, Koskela alleviivasi. – Meillä oli vain voitettavaa tänään. Maanantaisen Stadin derbyn ja sen järjestyshäiriöiden jälkeen tämä oli myös eräänlainen puhdistava kokemus koko suomalaiselle jalkapallolle. – Jokainen futisihminen janoaa tällaisia iltoja enemmän ja enemmän. Nämä eivät unohdu hetkeen. Yllätys BulgariassaC-lohko sai räjähtävän alun, kun Ludogorets yllätti kotikentällään AS Roman. HJK lähteekin ensi viikolla Stadio Olimpicolle toisen nollakerholaisen vieraaksi.

– Helsingin tulos Real Betisiä vastaan (0-2) hämää hieman. Se peli olisi voinut päättyä myös aivan toisin. Huomenna on edessä kova ottelu, jalkapallo Pohjois-Euroopassa on kehittnyt paljon viime vuosina. The post AS Roman José Mourinho kehuu HJK-luotsia – ja muistaa Norjan: ”Jalkapallo Pohjois-Euroopassa kehittynyt paljon” appeared first on SuomiFutis.

HUOM!! Liput on nyt loppuunmyyty. Tiedotamme mikäli saamme lisää. 12. 2022 ​KAUSI 2022-2023 Ciao! Uusi Serie A- kausi alkaa ja Roma Club Finlandia elää tiiviisti AS Roman mukana koko kauden. Tervetuloa mukaan! Tärkeimmät tiedotuskanavamme ovat Facebookin Roma Club Finlandia- ryhmä. Kotisivumme toimivat lähinnä lippujen tilaamiseen, emmekä juurikaan sinne päivittele tapahtumista tms. Facebookissa julkaisemme muun muassa otteluennakot sekä seuraa koskevat uutiset, oman yhdistyksen uutisia unohtamatta. Kotisivujen kautta tilataan tuttuun tapaan otteluliput AS Roman kotiotteluihin sekä tilataan yhdistyksen omia fanituotteita. Yhdistyksen vuosikokous päätti pitää jäsenmaksun ennallaan 15 eurossa. Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen kotisivujen kautta kohdasta Liittyminen ja toivommekin nykyisten ja uusien jäsenten maksavan sen mahdollisimman pian. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna mikäli haluaa tilata ottelulippuja. HUOM! Kaikkien elokuun loppuun mennessä jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan AS Roman virallinen pelipaita ja kaksi CMoren lahjakorttia! Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, näin ollen kaikki varat tullaan käyttämään sekä AS Roman että suomalaisen ja italialaisen kannatuskulttuurin edistämiseksi.

[[verkossa@@]] HJK Real Betis elää 2022 | Profile HJK:n lohkon kovin ja nimekkäin joukkue on Italian suurseura AS Roma, joka vilisee tähtiloistoa. Valmentajalegenda Jose Mourinhon piiskaaman

ROMA CLUB FINLANDIA31. 8. 2022​HJK - ROMA LIPUT! Ciao! Saamme ostaa rajallisen määrän (ei vielä tarkkaa tietoa määristä mutta puhutaan 10-15 lipusta) lippuja Hjk-Roma otteluun yhdistyksemme kattojärjestön A. I. R. C:n kautta. Liput tulevat olemaan Roma kannattajien osioon. Koska meille on tullut kymmeniä kyselyitä lippujen perään, suoritetaan saatavilla olevien lippujen kohdalla arvonta, jossa voittavat saavat lunastaa lipun (max 2 lippua per jäsen).

”Laatu tuli esiin” – HJK-leiri oli tyytyväinen tappioonkinHJK:n kauden paras peli päättyi häviöön. HJK:n 20-vuotias Santeri Väänänen sai torstaina maistaa maailmantähtien vauhtia. Nuorukainen väänsi esimerkiksi itseään tuplasti vanhemman Joaquínin kanssa tasapäisesti keskikentän herruudesta. Se jäi ratkaisemattomaan tilaan. Itse ottelussa Real Betis teki kuitenkin kaksi hyväksyttyä maalia ja vei samalla Eurooppa-liigan avauspisteet 2–0-vierasvoitolla. – Voimme olla tyytyväisiä esitykseen. Mutta tulos jäi harmittamaan, Väänänen tunnusti ottelun päätyttyä. – Ottelu todisti itselleni, että pystyn pelaamaan omilla vahvuuksillani.

(@@Suora lähetys>>) HJK Real Betis elää 2022 8 syyskuu 2022On itsestään selvää, että meidän täytyy olla kaikessa tekemisessämme parhaimmillamme, parhaiden pelaajiemme täytyy pelata maksimitasollaan ja meidän täytyy onnistua joukkueena, Koskela sanoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa, josta HJK julkaisi tallenteen Youtubessa. HJK pelaa samassa lohkossa Betisin, italialaisjätti AS Roman ja bulgarialaisen Ludogoretsin kanssa. Viime kaudella HJK pelasi Konferenssiliigan lohkovaiheessa, mutta nyt taso on vielä kovempi. – Varmasti jokaisella viime vuonna pelanneella jäi vähän hampaankoloon, ettemme saaneet sieltä (Konferenssiliigasta) ihan sellaisia tuloksia kuin halusimme, HJK:n kapteeni Miro Tenho sanoi.

Israelilainen oli jo viittoillut peliä jatkettavaksi, vaikka Nassim Boujellab ja William Carvalho törmäsivät. Normaalioloissa tauolle olisikin päästy 0–0-tilanteessa, mutta nyt erotuomari vei pallon pilkulle, josta Willian José siirsi vieraat johtoon. – Tietenkin siinä jalat osuivat yhteen. Kevyeltä se näytti, mutta kun VAR on käytössä, niin kaikki katsotaan. Tänään se oli pilkku, päävalmentaja pyöritteli.

Harmituksen ymmärtää, sillä Klubi pelasi kuluvan vuosikymmenen parhaan europelinsä ja olisi paremmalla onnella voinut saada siitä palkinnonkin. Väänäsen vieressä istui Klubi-koutsi Toni Koskela, joka hymyili niin leveästi, että joku olisi voinut kuvitella hänen olleen voittaneen joukkueen valmentaja. – Minusta pelasimme kauden parhaan pelin. Pystyimme laittamaan Betisin monta kertaa ahtaalle, ja se joutui tekemään tänään täyden päivätyön, Koskela sanoi.

UEFA EUROPA LEAGUE ROMA-HJK ohjelmatiedot - Telsu.fi UEFA Europa League Roma-HJK. Seuraava esitys V sport football to 15.09.2022 klo 21:55. Fotboll Fotboll. kausi 2022/2023 jakso

(
(KATSELLA-) Roma HJK elää 15 syyskuuta 2022

(KATSELLA-) Roma HJK elää 15 syyskuuta 2022

More actions